Termeni și Condiții

 

1. Acceptarea termenilor și condițiilor

1.1 Accesând și utilizând site-ul nostru https://lazarlogistics.ro/LL/, sunteți de acord să respectați și să fiți obligat de termenii și condițiile prezentate în continuare.
1.2 Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

2. Utilizarea site-ului
2.1 Site-ul nostru de prezentare https://lazarlogistics.ro/LL/ are scop informativ și nu constituie sfaturi profesionale sau recomandări.
2.2 Utilizarea informațiilor de pe site-ul nostru se face pe propriul risc și sunteți responsabil de evaluarea corectitudinii și adecvării acestora în funcție de nevoile și circumstanțele dumneavoastră specifice.

3. Limitarea răspunderii
3.1 Site-ul nostru este oferit „așa cum este” și nu ne asumăm nicio răspundere pentru orice prejudiciu, pierdere sau inconveniență cauzată de utilizarea sau imposibilitatea utilizării acestuia.
3.2 Nu ne asumăm nicio răspundere pentru acuratețea, actualitatea sau completitudinea informațiilor furnizate pe site-ul nostru.

4. Legături către alte site-uri web
4.1 Site-ul nostru poate conține legături către alte site-uri web care sunt gestionate de terțe părți. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul sau politicile de confidențialitate ale acestor site-uri.
4.2 Accesul la aceste site-uri web externe se face pe propriul risc.

5. Modificări ale termenilor și condițiilor
5.1 Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza acești termeni și condiții în orice moment, cu notificare prealabilă către utilizatori.
5.2 Continuarea utilizării site-ului nostru după modificarea termenilor și condițiilor constituie acceptarea dumneavoastră a noilor termeni și condiții.

6. Legislație aplicabilă și litigii
6.1 Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile în vigoare.
6.2 Orice litigiu care rezultă din sau în legătură cu acești termeni și condiții va fi supus jurisdicției exclusive a tribunalelor competente.

Vă rugăm să citiți acești termeni și condiții cu atenție. Utilizarea site-ului nostru implică acceptarea și respectarea lor.